Μουντός ο καιρός στην καρδιά Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Καλημέρα στιχοοικογένεια... - ε - Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μουντός ο καιρός στην καρδιά
Τα σύννεφα γύρω δακρύζουν
Κι οι τύψεις γυμνές στη φωτιά
Σαν ξύλα χλωρά σπινθηρίζουν...
Ρουτίνα η μέρα.. αργή
Οι ώρες ξαπλώνουν στη θλίψη
Πεθαίνει τη δύση η αυγή
Η έλλειψη πάει να με πνίξει...
Και δεν ημερεύει ο νους
Αγκάθι η αγάπη στα στήθη
Της ζήσης ματώνει ο ρους
Γυρεύει η ψυχή μου τη λήθη...
Μα θέλω σιμά σου να 'ρθώ
Το γέλιο σου πάλι ν' ανθίσω
Στο φως δυο ματιών να χαθώ
Ελπίδας χαρά να σε ντύσω...
14-12-2009
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-07-2014 |