Ασφάλισε τα μπούτια σου Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα από πολύ μακριά και με μεγάλο κόπο για να μην ξεχνιόμαστε Να περνάτε καλά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ
Τι σχέση έχω με το φάντ(fund)
και μούρθες μουτρωμένη
δεν είμαι και ο Έλμερ Φαντ
να σου την έχω και στημένη
Εσύ πήγες να βγάλεις
καπέλο απ'το κουνέλι
και τράβηξες τα δάχτυλα
χωρίς να γλείψεις μέλι
Οι επενδύσεις που 'χουνε
σχέση μόνο με χρήμα
σίγουρα καταστρέφουν
τις άλλες κι'ειναι κρίμα
Ασφάλισε τα μπούτια σου
με σι-ντι εσ (cds) κινδύνου
να τα πληρώνουν οι κουτοί
στο σι τι του Λονδίνου
Και όταν το φαντ δεν σε πληρώνει
το άνω μέρος των κάτω άκρων σου
κάτι θα συμπληρώνει Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2014 |