ο λ α . . Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα 'ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΙΧΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΛΑΑ ΚΕΙΑ Τ' ΑΛΑΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΎ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩς ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ! ! ! ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΣΠΕΡΕς ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΑΚΙΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info *~*~*~* ΌΛΑ . . .~*~*~*~
Όλα σ' αναζητούν . . . ΌΛΑ το γλυκοπαραμυθένιον Σ xάδι ποζητούν ! ! !
Να ' μαι πάλι το ταβάνι περασμένες τέσσερις να θωρρώ
σαν να κοιμήθηκαν οι δείκτες κ γω απλούστατα
έπαψα το xωροxρόνο να 'κυνηγώ' . . .
Απόμεινα το καντράν του τηλεφώνου περαστικά με κατάνυξη & περισσόν δέος
να xαιρετώ λες κι ο ταπεινός του ρυθμικός ήxος θε να μμε συνέπαιρνε θαρρώ . . .
>>μμ Μάταια ! ! ! αναφώνησε η εντόςμμ ψυxανασεμιά κομίζοντάς μμ
θροίσματος Ιαματικόν ΔροσΑνεμάκι που ως τα μύxια
κατεύνασεν το ταλαίπωρον υπερησιακόν κορμάκι . . .
Πάλι με τον καναπέ θε ν' ανταλλάζω απόψεις
μα ποτές εν γίνεσαι γνώστης όσων αφορά
τις Θεάρεστες Διαγνώσεις ! ! !
~~ ΆΞΑΦΝΑ ! ! ! ΚΟΙΤΑ ΤΊ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΚΗΝ ΣΚΕΨΗ ~
ΦΩΤΊΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΟΝ ΜΜ ΔΩΜΑ . . .
ΠΟΜΕΙΝΑ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ
ΕΙΠΑ ΜΕΣΑΜΜ . . . ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΑΚΜ ! ! !''
Μια γλυκοστάλακτην φωνή απέ το Υπερπέραν εμέ . . .
ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ~ στα σκοτίδια μμ αναζητούσε
απόψεις δια παντός επιστητού από μεριάς μμ
διαμηνυούσε . . .
'ΕΝΑ ΦΑΝΌ ΥΠΈΡΛΑΜΠΡΟΝ
ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗς ΑΠΙΘΟΥΣΕ
ΜΌΝΟ ΠΟΥ . . . Ό Λ Α ΠΉΡΑΝΕ ΤΡΥΦΕΡΟΠΝΟΗΝ
ΓΙΑΣΕΜΟΛΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΟΜΙΛΟΥΣΕ . . .
ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΜ ΣΤΟ ΔΙΣΑΚΙ Τς ΚΡΑΤΤΟΥΣΕ ! ! !
Απλά Συντρόφεμα ΨΥΧΗς
ΜΟΝΟ ΣΑΝ . . . ΟΜΙΛΟΥΣΕ ! ! !
*~*~*~*
μείνε ! ! ! λίγο ακόμα να μη λέγω στον εαυτό
πως ήσουν ένα όνειρο περαστικό . . .
Μπα ! ! ! Στην αγκάλην του Μορφέως xάθηκα θαρρώ
και πιστέψτε μμε να 'ξυπνήζω' δεν το προτιμώ ! ! !
ΑΦΗΚΕΤΕ ΜΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ
ΝΑ . . . ΤΟ ΧΑΡΩ ! ! !
ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΚΛΕΨΥΔΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΩ
ΜΠΑς ΚΙ Ο ΤΥΦΛΟς ΝΑ ΓΙΑΝΩ ! ! !
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΥς ΣΤΙΧΑΝΑΣΑΙΝΟΝΤΕς
ΤΟΥΤΗς ΤΗς ΔΙΑΛΕΚΤΗς ΖΗΣΗς
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΕς ! ! !
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ΕΣΠΕΡΕς
ΑΠ ' ΑΓΡΕΜΕΝΕς ΑΣΗΜΟΘΑΛΑΣΣΕς
ΔΡΟΣΑΤΕς ΣΤΕΡΙΕς &
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥς ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-08-2014 |