Τα Τέσσερα Στοιχειά Μου Δημιουργός: Πανδώρα84' Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έγινα ολόκληρη φωτιά
κι απ΄όπου περνάω καίω,
λάβα κυλάει απ' τα μάτια
κι όλη τη μέρα κλαίω.
Πνίγηκα σε άβυσσο βαθιά
στις θάλασσες του κόσμου,
θάλασσες γίνανε τα δάκρυα
κι άβυσσος ο καημός μου.
Πέτρωσε τόσο καιρό το σώμα μου
για να περιμένω,
ας πέτρωνε μόνο το στόμα μου,
αγάπη μη σε πικραίνω.
Γι΄αυτό φύσα και φύσηξε άλλη μία
φωτιά να φουνταλιάσω,
η θάλασσα να γίνει τρικυμία,
την πέτρα μου να σπάσω! Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-08-2014 | |