Για σένα γράφω Δημιουργός: Andis Cekos A.C.E, Cekini Andiol Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Από που να το πιάσω και από που να το αφήσω
Πόσους στοίχους να σου γράψω την αγάπη μου να σου δείξω
Ανάθεμα την ώρα που σου είπα πως θέλω να χωρίσω
Το έχω σκύλο μετανιώσει καρδιά μου σε ξανά θέλω πίσω
Τόσα ερωτικά σου έχω γράψει μα δεν λέει να σε ρίξω
Τι άλλο πρέπει να κάνω για να σε μεταπίσω
Το refren σου γράφω
Την αγάπη μου σου εκφράζω
Το στοιχο μου θάβω
Την καρδιά μου σου αδειάζω
Το μυαλό μου πεδευω
Την ρίμα μου ταιριαζω
Αχ ματιά μου πόσο σε θέλω
Για σένα τώρα γράφω
Από την Κρήτη Αθήνα το αεροπλάνο με πάει
Στην κυριολεξία το κουπλε μου για σένα μωρό πετάει
Από ψηλά την Κρήτη αποχαιρετω bay bay
Αθήνα κατεβαίνω μωρό μου hi hi
Με προορισμό το σπίτι σου
Με σκοπό να σε πάρω μαζί μου μικρή μου
Το refren σου γράφω
Την αγάπη μου σου εκφράζω
Το στοιχο μου θάβω
Την καρδιά μου σου αδειάζω
Το μυαλό μου πεδευω
Την ρίμα μου ταιριαζω
Αχ ματιά μου πόσο σε θέλω
Για σένα τώρα γράφω Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-08-2014 |