Ειρηνική Ανυπότακτην Γρίλια ! ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Ειρηνική Ανυπότακτην Γρίλια ~*~*~*~*
Απ'οκρυφα καθένα γέμα , σαν το ήμερον 'φως' ξενιτεύγεται . . .
Ενώνεται απτά Θεάρεστα με τον ορίζοντα , φλέγεται ! ! !
Ωσάν Αστροπάντρεμα ψυxοδιαβατάρικον
απάνου σε xώμα νοτισμένον Άλικον ! ! !
Πρώτην μας ΖΩΗ . . . Αλαργινή μας Αγάπη
γεννιέσαι απέ τις στάκτες
σε φυγόπονες στεριές λησμονιά
πορφ΄υρα γεύεσαι 'Άγια
μες σε αγρεμ'ενες
ΜΑΛΑΜΑΤΟς ΑΚΤΕς . . .
ΜΉ ΜΜΕ ΡΩΤΆς . . . ΓΩ ΚΡΑΤΤΩ ~ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΩ
ΜΟΝΑΧΑ Τς ΕΜΟΡΦΙΕς
ΠΟΥ ΑΠΙΘΩΣΑΝΕ ΑΛΗΤΙΚΑ ΓΗΤΕΥΤΙΚΑ
ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΤΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΑΕΝΑΑ
ΕΥΩΣΜΑ ΣΕ ΤΖΙΛΙΕς
ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΣΑΝΕ
ΣΑΝ ΑΣΤΡΙΚΕς ΚΕΝΤΗΣΤΡΕς
ΣΕ ΟΥΡΑΛΕΝΙΕς ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕς
ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΝΤΡΙΛΙΕς ! ! !
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙς ΕΙΡΗΝΙΚΕς ΨΥΧΕς
ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝΕ
ΣΕ ΒΡΟΧΗ & ΣΕ ΚΑΜΑ
ΜΑΘΕς. . .
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΠΟΥΣΤΑΤΟΝ . . . ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕς ! ! !
ΔΙΧΩς ΠΙΝΕΛΙΕς ΑΠΕ ΦΟΒΙΕς
& ΨΕΥΤΙΕς ! ! !
ΜΟΝΑΧΑ Α Λ Η Θ Ι Ν Ε ς ! ! !
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-08-2014 |