Κλήσεις κι εντάλματα Δημιουργός: leonidas.martelos, Ν. Θεοδωρόπουλος(Λεωνίδας Μαρτ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν έρθουν αστυνομικοί
και δείξουν ένταλμα για μένα
πες τους πως είμαι σ' άλλη γη
πως έχω φύγει για τα ξένα
Πώς μ' έχεις χάσει να τους πεις
πες τους και συ πως με γυρεύεις
με δανεικά πες τους πως ζεις
και στο γκαζάκι μαγειρεύεις
Κλήσεις κι εντάλματα γεμάτος
-Σώσε με απ' το παρακράτος!
Χτες βράδυ βρήκα μια δουλειά
φέρνω ψωμί και λίγο γάλα
δύο παιχνίδια στα παιδιά
μιά Ραπουνζέλ και μία μπάλα
Κοίτα να μην ξεγελαστείς
έρχεται ανακατωσούρα
μου το 'πε ένας δικαστής
προχτές που είχε γίνει σούρα
Κλήσεις κι εντάλματα γεμάτος
-Σώσε με απ' το παρακράτος! Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-08-2014 |