Στα χρόνια της Γιουροβύζιων Δημιουργός: KTiNoS Στη Γιουροβύζιων εφέτος επιτέλους θα ακούσουν τη μουσική που είναι βγαλμένη από τα βάθη της ψυχής του
Νεοέλληνα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν τους ξεχνώ
όλους εκείνους
που πήγαν κόντρα
στης ζωής τους αρλεκίνους
Δεν τους ξεχνώ
Κι ας με λέτε εσείς χαζό
ή γραφικό
ΦΙΛΟΔΟΞΩ
μια μέρα κόκκινη αυγή
να ξαναδώ
Δεν το μπορώ
σαν τον επαίτη
τις ποδιές τους να φιλώ
και να ξεχνώ
ότι υποφέρω και πονώ
γιατί συνάνθρωποι
χειρότερα απ΄ τα ζώα
επιβιώνουν και επιζούν
σε κολαστήρια, τον οίκτο
τους ζητούν
και δε μπορούν
να αναπνεύσουν
και να πουν
τα όσα έζησαν, ζούνε
και θα ζουν
αποζητούν
αναζητούν
μια λύση
που δεν είναι Μιτσουμπίσι
χοντρό γαμήσι
Μια διέξοδο
στου κόσμου τ΄ αδιέξοδο
ζητείτε ελπίς
κινδυνεύει η πατρίς
μα εσείς
οτομοτρίς !
Φιέστες φτηνές
στημένες γλυκερές
και τραγουδίστριες ξινές
νευρωτικές,
να τραγουδούνε ΠοΠ
με ήχους ντίσκο
Τη ψυχή μου πια δε βρίσκω
στον ουρανίσκο
ο αγώνας δικαιώνεται
και μπρος μας
σα στριπτιζού
μας ξεβρακώνετε
Σε μια γωνιά ξυλοφορτωμένοι
συνταξιούχοι αλαλάζουν
.
Γιου ρο βύζιον
Γιου ρο βύζιον
Και ξαφνικά
Ο Σάκης κωλαράκης
εμφανίζετε κι Ψιψινάκης
κάνει γραπτή δήλωση
ότι το βράδυ έχουν ραντεβού
με γκόμενες !
Όχι δε σας ξεχνώ
θα είμαι αχάριστος
αν σας ξεχάσω
τα βήματα μου οδηγώ
με περηφάνια σιμά
απ τα δικά σας
Ελπίζω αντάξιος
να φανώ
σε ένα κόσμο
που πουλάει το κορμί του
Κι αν δεν έχω, εγώ στρατό
Δεν με πειράζει
ας χαθώ
Θα πω
Με αξιοπρέπεια πως πέρασε ο χρόνος !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-03-2006 |