Στις θάλασσες της σαγηνευομένης συντροφιάς Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Να ευπαρουσιαστείται μια ευχαριστημένη καλοκαιρινή ημέρα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η αγάπη στις νότες της παναγνής χαράς
Στις σκλαβωμένες μελωδίες των ανέμων !
Στις ανθοφόρες γεύσεις της παρηγοριάς !
Πως γίνεται ουρανιά κελευσμένο καράβι;
Με τη σημαία περήφανα ορθώς να κυματίζει !
Στις θάλασσες, της σαγηνευομένης συντροφιάς;
Να γίνεται μελλισταλαχτιό, το μελετεμένιο αεράκι !
Σε ανήμερα τοπία, που πάντα με πάθους λαχταράς;
Γιατί μεράκι γίνεται η σύλληψη των αστροφεγγιών !
Σε βράδυα αξημέρωτα, στους δρόμους της φωτιάς !
Γεμάτα με εγκαρδιασμένη λατρεία, των περιβολιών !
Που απροσκυνούν τον εκκλησιασμένο έρωτα, ως κύμα !
Σε κάθε μετουσιουσμένη σημασία, των ευαγγελλισμών !
Σαν αποκαθηλιωνιεσαί, στους εμφιλοχωρημενιούς όρκους !
Που ευσεβιούς με αχραντά αχαλινά γκέμια θα αποδοθούν !
Να γίνουν απροσκύνηση διανθισμών, του ευστρατειού ονείρου !
Σε κάθε συγκορμιστή απαραλλαχτή των επιγεισών σαν αμαρτία !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2014 |