Το ουί και το γιαβόλ Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Γειά και να περνάτε καλά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΟΥΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΒΟΛ
Αφού μας έμαθαν το ουί και το γιαβόλ
μας δώσανε από ένα κοντρόλ
βρήκανε και δυό διαιτητές
και μας έβαλαν όλους γκόλ
Παλιά θυμάμαι ως γιές-μάν
μας παίζανε όλους μάν του μάν
μας πήρανε κι ένα νησί
με συμφωνία αλλά Βισύ
Όσες γλώσσες και αν μιλήσουμε
κάτω θα κατρακυλήσουμε
αν δεν μάθουμε να μιλάμε
έστω και λίγα ελληνικά
για να΄'χουμε κάποια λίγα
έστω ιδανικά Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-08-2014 |