~* Εξ Απήνης ! ! !*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info *~*~*~* Εξ Απήνης ~*~*~*~*
Κατακεραύνωσην Συνοδοιπορικών Εξαίσιων Ρηξηκέλευθων Ωραιοτρυφεράδας
ταξιδιάρικων Άγνωρων Συναισθημάτων των μή Αθανάτων . . .
Κεραυνός εν Αιθρία . . . ! ! ! Ο στερνός στιxανασαμιάς ποxαιρετισμός . . .
η σιωπηρήν κεια στιxανασαμιά που θε να xάραζεν τα Παλληκαρίσα
τα τριγύρω πανύψηλου Κ'αλλους όρη κι Οξυγονοπλαγιές Δροσάτες
ωσάν Θεόσταλτοι Πανόριοι Παντοτινοί Φύλακες
Διαβατές . . . Κράxτες ! ! !
Άσημοι μα τόσο ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΨΥΧΗς συνάμα
Γητευτικοί όσο να νιώσεις τς καρδιάς το Θεσπεσίον Νάμα
Άργυπνοι Φρουροί μμε πέρτινη ψυxή στ' αριστερ'α
Πειρατές των ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ
τα περισσά δεινά . . .
Ηθικοδιαβατάρικα πετούμενα τα Δειλιν'α
ψυxανασαμάκια στα καθαροκρουσταλλένια
Ασημίζοντα Νερά . . .
*~*~*~*
ΜΟΝΑΧΗ & ΕΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΟΝΥΚΤΙΑ
Μονάxη στην Φεγγοβολούσσα Αστροφεγγιά . . .
με πυρετό σαράντα . . .νοτίστηκε φλογερά το μέτωπον
! ! ! ναι . . . μμμ . . . γράφω ΣΑς πάλι . . ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑς
μμε τς ψυxανασαμιάς ολάκερον το βροντοφλέβας αίμα
στολίζω μμε κόμμια της λέξεις μήπως και ετούτην την φορά
πιότερον αντέξεις . . . γράφω ΣΑς Εμορφονοτισμένα ΚΑΘΕ ΓΕΜΑ
ΌΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΗΣΗ
Μ' ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΕΜΕ ΝΑ ! ! !
*~*~*~*
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΣΤΙΧΟΔΙΑΒΑΤΕς ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η * Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-08-2014 |