~* Υπάρχω ! ! ! ~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Υ Π Α Ρ Χ Ω ! ! ! ~*~*~*~
ΥΠΑΡΧΩ ΣΥΝΕΤΟΤΡΥΦΕΡΑ ~ ΓΛΥΚΟΜΕΛΩΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ
ΥΠΑΡΧΩ ! ! ! ΥΠΑΡΧΩ ! ! ! ΥΠΑΡΧΩ ! ! !
ΟΛΑΚΕΡΟΝ ΤΟΝ ΛΑΞΕΥΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΓΝΩΡΑ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ~ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ Α Ρ Χ Ω ! ! !
ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ Δ'ΥΟ ΜΗ ΘΕ'Ι'ΚΕς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς
ΤΩΝ ΗΧΟΣΤΟΛΙΣΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΑς
ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΧΡΟΝΟΡΟΩΝ
ΣΤΟ ΣΜΙΛΕΥΤΟΝ ΜΑς ΣΥΜΠΑΝ ! ! !
*~*~*~*
ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ
ΕΙΤΕ 'ΟΧΙ' ! ! !
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ~ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ ~
{ΟΠΩς & ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ! ! !}
ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΝΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ
. . . ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ . . . ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ
ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΠΩς ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥς ΣΤΑ ΔΥΟ
ΘΕ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ! ! !
ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΣΚΟΝΙΖΟΜΑΙ
ΔΙΟΤΙ ΤΌΣΟ ΚΟΠΟ & ΙΔΡΩΤΑ ΧΥΝΩ
ΝΑ ' ΧΩ ΕΝΑ ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΔΑς
ΦΡΕΣΚΟΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟΝ ΥΦΑΣΜΑ ! ! !
ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΩ ΚΑΝΕΝΟς
ΤΟ 'ΠΕΙΡΑΜΑ'.&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΑΛΩΒΗΤΟΥς
ΠΟΥ ΚΡΑΤΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
ΣΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ
& ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ .&_
ΣΤΙΧΟΠΟΝΙΑΡΙΚΑ
ΣΤΙΧΟΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΑ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΔΙΚΟ ΣΑς ! ! !
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΣΠΕΣΙΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΙ ! ! !
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
ΑΠΟ 'ΠΡΩΤΟ ~ ΧΕΡΙ'
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-08-2014 |