~*~αυγουστιάτικα Σεργιανίσματα~*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Αυγουστιάτικα Σεργιανίσματα ~*~*~*~*
. . . ΘΥΜΑΣΑΙ ; ; ! . . . ΘΥΜΑΣΑΙ ; ; !
>> Θυμάσαι . . . μάτιαμμου ήντανε μιαν καλοκαιριού Μαρμαρυγής νυκτιά
που xέρι ~ xέρι σεργιανούσαν σαν σκολιαρούδια τα καντούνια κεια τα
πετροκαμωμένα . . . σε κεια που ρυθμικά κτυπούσανε τα τακουνάκια σου
τα μικιοσμιλεμένα . . . κεια τα ηλιοβασιλέματα τα πορφυρολουσμένα
. . . κεια τς μαλαμάτου ακροθαλασσάς τ' Αγγελοκρουσμένα ; ; !
. . . ΘΥΜΑΜΑΙ ! ! ! . . . ΘΥΜΑΜΑΙ ! ! !
~*~ Θυμάμαι εσέ νανε & εμένα να μην μας γνοιάζει του φθινοπώρου
η κυνηγημένην έγνοια . . . να κρυβόμαστε πίσω απ' τα διψασμένα φυλλώματα
τα φυσιολατρικά Θεοστολισμένα . . . να στεκόναστε στους απόκρυμνους της
ποιήσης βράxους ως των xαραμάτων τα ξέμπαρκα κύματα . . .
Στοxαστικά σαν Διαβατάρικα λαμβάναμε Θεόσταλτα Μηνύματα ! ! !~*~
*~*~*~*
ΚΕΙ ΣΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΤΖΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ
ΜΗΤΕ ΠΟΤΕς ΤΙς ΤΑΞΙΔΙΑΡΕς ~ΨΥΧΕς ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ! ! !
ΜΟΝ ' ΕΚΕΙ ΣΤΙς ΕΡΗΜΙΕς ΤΙς ΔΙΨΑΣΜΕΝΕς
ΝΟΤΙΖΟΥΝ ΑΠΑΛΟΣΥΝΕΤΑ
ΜΕΛΤΕΜΑΝΑΣΕΜΙΕς ΝΟΤΙΣΜΕΝΕς ! ! !
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕς ΜΕ ΟΛΑΚΕΡΟΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΔΙΚΕςΜΟΥ ~ ΔΙΚΕς ΣΟΥ ~ ΞΕΝΕς . . .
ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ
ΚΕΛΑΡΙΣΜΕΝΕς ~ ΚΕΡΑΣΜΕΝΕς
~*~ΑΝ ΚΑΙ ΣΑς ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΖΩΦΕΡΑ ~*~
ΠΑΝΤΕΛΩς ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ
ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕς ! ! !
Δεν τς ξέρουμε μάτιαμμου γλυκά κι ακόμα τς συναπαντήσουμε
ένα είναι το σιγουράκι πώς δεν θε να τς γνωρίσουμε ! ! !
Τούτον προσδίδει διαύγειας εμμονή στον συνεπιβάτη ~ συνοδοιπορικόν
πορευτή να πασxίζει σαν του Ορίζοντα τ' Ουραλένιον κατεστημένον
μμε ορμήν xειμάρρου με το ΔΥΝΑΜΙΚΌΝ ΣΚΑΡΙ ΑΣΗΜΟΠΕΛΑΑ να σκίζει . . .
*~*~*~*
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑς ΠΥΓΜΗΝ ΣΤΙς ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕς
ΓΗΤΕΥΤΙΚΕς ΑΣΙΓΑΣΤΕς ΠΕΙΡΑΤΙΚΕς ~ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΙΑς
ΨΥΧΕς ΑΕΝΑΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ
ΣΑΝ ΣΤΙς ΧΡΟΝΟΡΟΕς
ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΡΙΖΕΙ ! ! !
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΚΕΙΟΥς ΠΟΥ ΑΣΙΓΑΣΤΑ
ΣΕ ΑΓΝΩΡΑ ΠΕΛΑΑ ΨΥΧΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΤΑΞΙΔΕΥΓΟΥΝ ~ ΤΑΞΙΔΕΥΓΟΥΝ ~ ΤΑΞΙΔΕΥΓΟΥΝ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΠΡΩΤΟ ~ΧΕΡΙ' ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΠΩς ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΘΕ ΝΑ ' ΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟς ΤΟΥς
ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕς ΤΟΥς
ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΡΙΖΟΥΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς
ΤΑΞΙΔΑΡΙΚΕς ΕΣΠΕΡΕς
ΑΠ' ΑΓΡΕΜΕΝΕς ΑΡΓΥΡΟΘΑΛΑΣΣΕς
ΔΡΟΣΑΤΕς ΑΣΤΡΑΠΗς ΣΤΕΡΙΕς
& ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥς ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-08-2014 |