Η Ανάμνηση Δημιουργός: ΘΑΝΑΣΗΣ Α... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα βράδυ που βρεχε,
στο στέκι που είχα αράξει.
Ήρθε ένα μελαχρινό,
κορίτσι που είχα χάσει.
Είχε ένα παράπονο,
τα μάτια της δακρύσαν,
εκείνο το απόβραδο,
όταν με αντικρύσα
Κι αν περάσανε τα χρόνια
κι αν αλλάξαμε πολύ
Η αγάπη μένει αιώνια
μέσα στην παλιοζωη.
Καθίσαμε πάλι μαζί
στο ίδιο τραπεζάκι
σ αυτό που πρωτοσμιξαμε
παλιά ένα βραδάκι.
Κι αν περάσανε τα χρόνια
κι αν αλλάξαμε πολύ
η αγάπη μένει αιώνια
μέσα στην παλιοζωη.
22/6/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2014 |