Λύκε, λύκε είσαι 'δω; Δημιουργός: Vovolini Για τους ανθρώπους που χάνουμε.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center] Κακέ μου λύκε
Γλυκέ μου λύκε
Είσαι, είσαι εδώ;
Γιατί γνωρίζω πως
Κάποια μέρα θα φύγεις μακριά
Στο μικροπρεπές όνειρο θα κρυφτείς
Ψάχνοντας την ηρεμία
Το ολόγιομο φεγγάρι δεν θα σε αγγίζει πλέον
Η μουσούδα σου δεν γυαλίζει όπως πρώτα
Το τρίχωμα σου, το λευκό, παγώνει την μαύρη ψυχή μου
Παλιότερα μου γρύλιζες σεβάσμια
Τώρα φοβάσαι τον κεραυνό
Η βροχή, που άλλοτε σε εξάγνιζε
Γίνεται για σένα ανυπόφορη
Απορώ γιατί τρέμεις την λιακάδα
Και ορμάς στον χειμώνα
Τα κόκκινά σου μάτια, τα βαθιά
Δεν διψούν πλέον για συγκινήσεις;
Ανόητε σκύλε! Τρέξε, τρέξε μακριά
Μήπως και καταφέρεις να ξεχάσεις
Βρομερό σκυλί. Μισητό μου παιχνίδι
Η γλυκιά μυρωδιά της εξάρτησής σου
Ξυπνά πρωτόγνωρά μου αισθήματα
Κάτσε εδώ! Μην φεύγεις! Σε χρειάζομαι...
Το χνώτο σου στο αυτί μου
Θερμαίνει την σκέψη μου
Το σώμα μου ριγά, σε αποζητά
Να με σώσεις απ' το λήθαργο
Θα σε ψάξω στο βουνό το άγριο, το μαγευτικό
Μάγισσες, θηρία και αερικά θα πολεμήσω
Μα θα σε βρω...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2014 | |