ηρθες Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μεγάλη η ισόρροπη σου αρμονία
και γλυκιά αναταραχή συγκλονισμού
είναι μαζί ταιριασμένη κι η ηρεμία
σε κοίτες παφλάζοντα πυρετού
ήρθες να μ'εξεγείρεις τη ζωή μου ν'αντιστρέψεις
τιθασευμένη πάρδαλη και θηλυκό λιοντάρι
σώμα με σώμα στο γλυκοπάλεμα να μ'αντρειέψεις
η ρώμη και το θάρρος με την άτρωτη σου χάρη
επιτέλους ήρθες αστραφτερό άστρο χειροπιαστό
και κρασί φλογάτο του κρατήρα
με το δικό σου χάρμα ώστε το όνειρο να ζώ
και ν'ανασαίνω αγνάντια απο τη μοίρα
εσύ που δεν ξέρεις τι θα πεί ξεθώριαμα και τι φθορά
που ποθητή απ'τον αγώνα αναδύεσαι θάλασσα αφριστή
κήπος ανθισμένος μαζί και νύχτιος ουρανός
όλη η κραυγή της καρδιάς μου όλος ο θρίαμβος της αγάπης Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2014 |