Είμαι αυτή που είμαι Δημιουργός: mytilinia, georgia simini Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ
Είπες θέλεις κι άλλο χρόνο
για να το σκεφτείς
όσα έχω κάνει λάθη
ίσια να τα δεις
είπες θέλεις κι άλλο χρόνο
για να το σκεφτείς
μία σαν τρελός με θέλεις
μία με μισείς!
Είπες θέλεις κι άλλο χρόνο
όμως τίποτα
δε θυμίζει πια εσένα
χάνεσαι ξανά
μία θες να μαι δικιά σου
και μ' αναζητάς
μία φεύγεις μάκρια μου
στη κόλαση με πας!
Είμαι αυτή που είμαι και σε αγαπώ
λάθη κι αν έχω κάνει, ξέρεις σ' αγαπώ
μείνε αν θες πάλι, κοντά μου, γιατί μ' αγαπάς
ή φύγε αν θες μακριά μου, πίσω μη κοιτάς!
Μπες αν θές μεσ' την καρδιά μου, κράτα με γερά
ή αν θέλεις πάλι φύγε, πίσω μη κοιτάς
πάψε μόνο να μου κάνεις σούρτα φέρτα
σου το λέω η καρδιά μου, δεν αντέχει τέτοια!
Είμαι αυτή που είμαι και σε αγαπώ
μείνε, γίνε η ζωή μου ή άντε στο καλό!
Είπες θέλεις κι άλλο χρόνο
για να το σκεφτείς
όσα έχω κάνει λάθη
ίσια να τα δεις
μα η αγάπη μου' μαθες, δεν είναι θεωρίες
πάψε λοιπόν να μου μιλάς, για άλλες ιστορίες!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2014 | |