Κι όμως.. δεν φταίει η μοναξιά Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Καλησπέρα στιχοοικογένεια και καλή εβδομάδα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι όμως.. δεν φταίει η μοναξιά
Δεν φταίει η αγάπη
Φταίει π' άδικα χύνεται
Στον έρωτα το δάκρυ...
Δεν είναι η απόσταση
Δεν είναι η ανάγκη
Ούτε τ' Αυγούστου οι νυχτιές
Στο άδειο μου κρεβάτι...
Είναι που δεν ακούσαμε
Καθείς τ' αλλού τα θέλω
Χώρια μαζί σαν ζούσαμε
Η σχέση μας φουρνέλο...
Ήταν τόσο πολύτιμες
Οι λιγοστές στιγμές μας
Που κάηκαν στο πάθος τους
Γυμνοί οι εραστές μας...
Κι απόμεινε η στάχτη μας
Στο τζάκι ν' ανασαίνει
Θέ μου ρίξε λίγο νερό
Να μην αργοπεθαίνει...
25-8-2014
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2014 |