Όχι δεν είναι τωρινό Δημιουργός: καταΚΟΚΚΙΝΗ ντάξξξξξξ ...λέμε και μια κουβέντα παραπάνω για να κάνουμε εντύπωση και να περνάει κι η ώρα ..................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Όχι δεν είναι τωρινό
στο τέλμα ήμουν για καιρό
μα τώρα ανάλαβα εγώ.
Τα ινία της καρδιάς μου
μόνο εγώ κι άλλος κανείς
τα χτυπάω κι όλο πάω
κι όλο κάπου θα με βρεις.
Κι όλο κάπου κι όλο κάποιος
κι όλο κάποια θα με δει
τη ζωή μου να κερνάω
μ’ ολοκάθαρο φιλί.
Κι όλο κάπου κι όλο κάποιος
κι όλο κάποια θα στο πει
πως αγάπη όταν ζητάω
δε ζητώ καταστροφή.
Όχι δεν είναι τωρινός
ο τρόπος σου είναι περσινός
και πάντα ήσουν μακρινός.
Την πορεία της ζωής σου
κράτα αντίθετα από δω,
οδηγάω και μιλάω
μ’ άλλον πια στο κινητό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-09-2014 |