ροδοφονιάς Δημιουργός: Odysseas Zervos, οδυσσέας ζερβός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center](σε όσους ωρίμασαν πρόωρα(;) χωρίς να σαπίσουν)
[B]ροδοφονιάς[/B]
τριαντάφυλλο έκοψες
λιγάκι πριν ανοίξει
σε ανθοδοχείο το βούτηξες
μακριά από τη φύση
το χάιδεψες, το θαύμασες
μύρανες την ψυχή σου
ελπίδα; του την έσβησες
πλήρη ζωή να ζήσει
νομίζεις το ευεργέτησες;
πια πίσω δεν γυρίζει
ρόδου φονιάς και το αγνοείς
έχεις δόξα κι αξία!
[B] οδυσσέας ζερβός[/align][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2014 |