Μπορεισ Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΠΟΡΕΙΣ !
Βγες απ τη σκιά των άλλων
των δήθεν, των μεγάλων
πάλεψε με τα θηρία
άρπαξε την ευκαιρία!
Η ζωή είναι όλο εκπλήξεις
δεν σε αφήνει μια στιγμή να πλήξεις!
μοναχά να μη κοιμάσαι
κι εστιασμένος πάντα νάσαι!
Μπορείς! όλοι το ξέρουν πως μπορείς!
θαρρείς, πως θέλουν να πετύχεις; μην απορείς...
λίγοι στη χαρά σου θα γελάσουν
μα οι πιο πολλοί θα σκάσουν!
Παράτα τις δικαιολογίες
φόβους και ανησυχίες
πες στ αλήθεια: ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
τα κάτω θα τα φέρω πάνω!
με τίποτα δεν χάνω !!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-09-2014 |