Πόση λαχτάρα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα μας, και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόση λαχτάρα η καρδιά , κρύβει και δεν το λέει
σαν σε ακούει αυτή σκιρτά σαν αηδονάκι κλαίει
θέλει κοντά σου να βρεθεί να ρθει και να σε φτάσει
και στην δική σου αγκαλιά να γείρει να ξεχάσει.
Σαν σκέφτεται αυτή πονά που σ΄έχει μακριά της
και όταν έρχεται η νυχτιά άδεια η αγκαλιά της
έλα να την γεμίσεις σαν θα βρεθείς κοντά μου
έλα μάτια μου γλυκά , είσαι καιρό μακριά μου.
Δεν το αντέχω άλλο πιά να σ΄έχω μακριά μου
ξέρω κι εσύ το λαχταράς για να βρεθείς κοντά μου
κάνε αυτή την υπέρβαση, άκου την καρδιά σου
και έλα μάτια μου γλυκιά να γεμίσει η αγκαλιά μου.
Εγώ θα είμαι πάντα εδώ και θα σε περιμένω
τίποτε πιό πολύτιμο από σένανε δεν έχω
ότι σκεφτείς κι ότι ποθείς μα κι ότι αποφασίσεις
δεν έχεις άλλο τίποτα , φτάνει να το ζητήσεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2014 |