Τοσες Στιγμες - Μαρια Ναντη © Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τόσες Στιγμές ...
πώς να χωρέσουν σε λίγες λέξεις ;
Κάπου στό χθές
τρελή σκιά μοιάζουν οι σκέψεις .
Τόσες Στιγμές ...
με ταξιδεύουνε μέσα στόν χρόνο ,
μνήμες θολές
γλυκό συντρόφευμα σε κάθε πόνο.
ΣΤΙΜΕΣ ... ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...
Δικιές μας μόνο ΣΤΙΓΜΕΣ
ΣΤΙΓΜΕΣ μέ φλόγα καί δάκρυ
μικρές , ζεστές πινελιές
μαγικές μας ΣΤΙΓΜΕΣ
στού Ερωτά μας τον χάρτη.
Τόσες Στιγμές ...
πώς φύγαν ; Πές μου , πώς θα αντέξεις ;
Μές στίς σιωπές
δικά μας όνειρα θα ψάχνεις να διαλέξεις .
Τόσες Στιγμές ...
με βρίσκουν πλάϊ τους πάλι μόνο
φλόγα πού καίς
, στην απουσία σου πάντα να λιώνω .
ΣΤΙΜΕΣ ...ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...
Δικιές μας μόνο ΣΤΙΓΜΕΣ
ΣΤΙΓΜΕΣ μέ φλόγα καί δάκρυ
μικρές , ζεστές πινελιές
μαγικές μας ΣΤΙΓΜΕΣ
στού Ερωτά μας τον χάρτη.
***********
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του Ποιήματος ,
είναι πλήρως και καθ`όλα νόμιμα κατοχυρωμένα .
Απαγορεύεται κάθε εν μέρη η ολόκληρη αναδημοσίευση του
χωρίς την έγκριση και συναίνεση του δημιουργού .
Copyright © By Maria Nanti> Μαρία Π . Νάντη © Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2014 |