Κάθε που βρέχει ... Μαρία Νάντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
κάθε που βρέχει ...
Ενα θολό μου όνειρο ξεπλένετε
και γίνετε αλήθεια μου
κι ύστερα το ουράνιο τόξο ...
Κι η ελπίδα μου ξαπλωμένη
στις διαθλάσεις των χρωμάτων του ,
να χαμογελά τόσο ξέγνοιαστα ....
Δεν μελαγχολώ κάθε που βρέχει
γιατί μέσα μου καλά το γνωρίζω ,
πάντα θα βγαίνει ο Ήλιος
μετά από κάθε βροχή ..........
****************************
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του Ποιήματος ,
είναι πλήρως και καθ`όλα νόμιμα κατοχυρωμένα .
Απαγορεύεται κάθε εν μέρη η ολόκληρη αναδημοσίευση του
χωρίς την έγκριση και συναίνεση του δημιουργού .
Copyright © By Maria Nanti> Μαρία Π . Νάντη © —
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2014 |