Η σκόνη Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΣΚΟΝΗ
Αν δεν ήμουν σκόνη
πως θα έβγαινε στο σεντόνι
του κορμιού σου το αποτύπωμα
το κεφάλι σου στο μαξιλάρι
δεν θα φαινόταν η ηλιαχτίδα
από το παράθυρο
Θα ήταν αθόρυβο το ποδοβολητό των άλογων
πως θα γεννιόταν ο σιμούν
θα ήταν ακίνητη μια μετανάστευση στον ορίζοντα
θα τελείωνε ήσυχα ένας αγώνας στην γειτονιά
Πως πάνω στον καθρέφτη θα έγραφα τ'ονομα σου
πως θα μ'εκανε σκόνη η αγάπη σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2014 |