έβαλα πάλι ρότα για εμπρός Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info έβαλα πάλι ρότα για εμπρός
υπάρχω,υπάρχει ο κόσμος και το φώς
με τη δροσιά της χαραυγής
πήρα το δρόμο της απαντοχής
τι κι αν η σκιά μου έμεινε πίσω
θ'αργήσω να γυρίσω
είναι δικός σου αυτός ο δρόμος
μακρύς και δύσκολος και όμως
σίγουρος πορεύεται κοντά σου
και μυστικά κι ανήξερά σου
έρχομαι σε σένα όπου ο θάνατος ζωή μου
κι η πλέρια ανατολή μου
κρύβω το χαμόγελο κρύβω την ιδέα
σ'αναζητώ ανάμεσα στα ωραία
με το βλέμα,τη σκέψη,την καρδιά
με την τόλμη που ξέρει να νικά
μα σε ζητάω και στ'αφανέρωτα
στην αγκαλιά του ονείρου και του έρωτα
ένα παράθυρο σου ανοίγει
μιά λάμψη αφήνει να ξεφύγει
απο τα μάτια σου ,σε νιώθω πια βαθιά μου
και τα στερνά ανθίζουνε φτερά μου
όχι δεν θάμαι χίμαιρα την άγια τούτη μέρα
θάμαι ορατός κι αόρατος μες στη αγάπης σου την σφαίρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2014 |