Μέσα στης νύχτας, την σιωπή Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα μας, και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μέσα στης νύχτας, την σιωπή
που τώρα, μας τυλίγει
θα ήταν έγκλημα βαρύ
να προσπαθήσω, νά΄ρθω εκεί.
όνειρα κάνω, με τον νου
κοντά μου, να σε φέρω
αλλά δεν το καταφέρνω αυτό
γι΄αυτό και υποφέρω.
Βόλτες μες τα σοκάκια, του μυαλού
κάνεις στα τρίσβαθα, του νου
για να προσπαθείς να μου εξηγήσεις
πως δεν είσαι εδώ, αλλά κάπου αλλού.
Τα όνειρά μου , πάνε κι έρχονται
και συ κυριαρχείς, μέσα σ΄αυτά
μα το σημερινό δεν μ΄άρεσε καθόλου
γιατί μου έλεγε, πάντα θα είσαι μακριά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-09-2014 | |