Δεν Ελεγχεισ Τον Εαυτο Σου Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Χάρτινος αετός τα αισθήματα σου
ανεβοκατεβαίνουνε μες τη καρδιά σου
νοιώθω, πως στον αέρα στροβιλίζομαι
τρελαίνομαι, αλήθεια, ζαλίζομαι
Δεν ελέγχεις πια τον εαυτό σου
δεν ξέρω τι κουβαλάς στο μυαλό σου
το τι πιστεύεις και τι πρεσβεύεις
δεν μπορεί να εξηγηθεί
δεν ελέγχεις πια τον εαυτό σου
είσαι έρμαιο των σκέψεων σου
πότε είσαι εδώ και πότε είσαι εκεί
πότε στον ουρανό και πότε στη γη
Ο αετός κάποια στιγμή σκίζεται
στον αέρα χίλια κομμάτια γίνεται
και τότε η αγάπη σκορπιέται
έτσι ο έρωτας δεν ζει, χαλιέται Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-09-2014 |