Μια απρόσωπη ιδεα Δημιουργός: Black Butterfly :), Stefh Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Δε με τρομάζει η νύχτα, μήτε που δε επέλεξα εγώ το φιναλε...
Ετούτο τον δρομο.
Αυτή τη σιωπή...
Με φοβιζει ο χρόνος που περνάει τόσο γρήγορα,
Σαν σκόνη του ταξιδιαρικου ανέμου.
Σιγά, σιγά, ξεχνώ το πρόσωπο σου.
Τον τρόπο που έκλαιγες.
Την ηχώ του γέλιου σου...
Το καφέ των ματιών σου...
Με φοβιζει ο εαυτο μου, που ακομη σε αγαπά κι
Ας σβηνεις, ονειρο ανεκληρωτο.
Μια απρόσωπη ιδεα που θα με καταδιώκει παντου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-09-2014 |