Στροβιλίσου Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΟΥ
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι
Να ξεχαστείς για λίγες στιγμές
Και να να μπεις στον μαγικό κόσμο
Και να στροβιλιστείς
Να ξεχάσεις τις μαύρες στιγμές
Που μας υποχρέωσαν να περνάμε
Να αφήσεις τη μουσική να σε οδηγήσει
Και να στροβιλιστείς
Στροβιλίσου
Θα έρθουν οι στιγμές που περιμένουμε
Και τότε
Θα χορεύουμε συνέχεια
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι
Αλλά ξέρω επίσης, πόσο χρειάζεται
Γι αυτό κλείσε τα μάτια
Και στροβιλίσου
Άσε με να σε οδηγώ
Κι εγώ τα ίδια περνάω
Δεν είμαι στις εξαιρέσεις της τρόικας
Ας στροβιλιστούμε
Στροβιλίσου
Θα έρθουν οι στιγμές που περιμένουμε
Και τότε
Θα χορεύουμε συνέχεια
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 28/09/2014 Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-09-2014 |