Κρυφη Πατριδα Μου Μαρια Ναντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κρυφή πατρίδα μου
ένα σύννεφο τρελό ,
πέρα στων όνειρων
τον ξεχασμένο Ουρανό ,
με έναν αγέρα
να καλπάζω
να τολμώ ,
να κυνηγάω έναν άχρονο
καιρό και να μεθώ ...
Μια νότα απλή να `μαι
και να σου τραγουδώ ,
να μην φοβάμαι να εκτεθώ
να προδοθώ ,
να σε γυρεύω
ένα Αστέρι μακρινό
να Σ` αγαπώ ...
R - Μην μου μιλάς , μην ,με ρωτάς
μέσα στα δύσκολα εσύ να με κρατάς ,
να μ`αγαπάς , να με φιλάς
να είσαι πλάι μου , μαζί μου να πετάς,
ζωή να γίνεσαι , ζωή να με κερνάς ... -R
Κρυφή πατρίδα μου
ένα γέλιο παιδικό ,
στην γειτονιά
των περασμένων
να χαθώ
να ξαναχτίσω
ένα σπίτι φτωχικό
μιά ελπίδα αρκεί
για να σωθώ ,
να κρατηθώ ...
R - Μην μου μιλάς , μην ,με ρωτάς
μέσα στα δύσκολα εσύ να με κρατάς ,
να μ`αγαπάς , να με φιλάς
να είσαι πλάι μου , μαζί μου να πετάς,
ζωή να γίνεσαι , ζωή να με κερνάς ... -R Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2014 | |