Φλόγα Δημιουργός: SeCReTxGR, Χρήστος Μπαλτατζίδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Σαν μια φλόγα είσαι μέσα στη ζωή μου,
τη μια με καις, με κάνεις να σε θέλω,
όταν την δόση σου τραβάς απ' το κορμί μου,
αφήνεις στάχτη μες την μέση της ερήμου,
της απουσίας σου η φλόγα δεν μ' αφήνει...
Θέλω κι απόψε κοντά μου να σε φέρω,
να μοιραστούμε αυτή τη νύχτα που κρυώνω,
θέλω κι απόψε από την φλόγα να υποφέρω,
αυτή που καίει όταν μ' αγγίζεις και να λιώνω...
Κι όσο κοιτάω στο μυαλό μου να ξεμπλέξω,
αυτές τις σκέψεις που αναφέρουν τ' όνομά σου,
τόσο σκαλώνω και δεν ξέρω αν αντέξω,
από τον νου μου να σε βγάλω πάλι έξω,
μα αυτή η φλόγα σου και πάλι με τυλίγει...[/align]
Χρήστος Μπαλτατζίδης 08/10/2014 Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2014 | |