Στης Έχιδνας το στέκι Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στης Έχιδνας το στέκι..
Ρεσάλτο κάνε μια βραδιά
στης Έχιδνας το στέκι,
της φρόνιμης η απονιά,
χαϊδεύει αργά το ντέφι.
Κι΄όπως γυαλίζει τ΄ασημί
το μαύρο αγριεύει,
τη γλώσσα τη φαρμακερή
να της φιλήσεις θέλει..
Και το φαρμάκι το αργό,
για βάλσαμο σου τάζει
και ΄γω από σένα καρτερώ,
αποκοτιά και νάζι..
Με νάζι να τη ξεγελάς,
με χάδι που τη σφάζει
Μη μου γυρεύεις μάτια μου,
λάμψη απ΄το μαράζι...
5 Οκτώβρη 2014 SG
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2014 | |