Θα'μαι εγώ .. Μαρία Π . Νάντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα `μαι εγώ
πάντα κάπου κοντά σου ...
Τα μεστά πρωινά σου
θα γεννιέμαι σαν Ήλιος
και τις νύχτες σου
θα φέγγω Πανσέληνος ...
Θα `μαι εγώ
τα όνειρα πού έχασες
και τα χαμόγελα
πού κλαίγοντας ξέχασες ...
Θα `μαι εγώ
η όαση σαν βαδίζεις στην έρημο ,
οδηγός όταν χάνεσαι
σε σκοτεινά μονοπάτια ,
το χέρι μου θα σε τραβά
κάθε πού θα βουλιάζεις ....
Θα `μαι εγώ
στα ταξίδια σου φάρος ,
εκεί πού θα στέκεσαι
λιμάνι θα γίνομαι ...
Προορισμός
σε κάθε προορισμό σου ...
Θα γίνομαι ίσκιος
πού γέρνει στο πλάι σου ,
να μην πονάς μόνος ...
Όπου κι αν πας
θα βρίσκομαι εκεί ,
θα `μαι εγώ
πού θα σε προσμένω ,
Θα είμαι εγώ
πού θα σ`αγαπώ ...
****************************
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα
είναι πλήρως και καθ`όλα νόμιμα κατοχυρωμένα .
Απαγορεύεται κάθε εν μέρη η ολόκληρη αναδημοσίευση του
χωρίς την έγκριση και συναίνεση του δημιουργού .
Copyright © By Maria Nanti> Μαρία Π . Νάντη © Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2014 |