βρες μου Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποιος παραδίδεται,τυφλά στη δυστυχία του;
ποιος τα οράματα...Εξαγνίζει του προφήτη;
Βρες μου στρατιώτη που τελειώνει τη θητεία του
να βαυκαλίζεται με ένα χαλκά στη μύτη;
Βρες της ελπίδας,τα σημάδια τα χαμένα
βρες μου στο φως της καταιγίδας
απ τα μελάνια μιας σελίδας
συρματοπλέγματα...
Κι εκεί...Ισως βρεις κι εμένα.
Που ξημερώνονται των αστεριών οι πόθοι;
που ο Ερμής μας...Το κηρύκειο του χάνει;
βρες μου ποιoi έρωτες, για μας δεν ήταν νόθοι
πότε η ζωή, υπηρετούσε το μελάνι;
Βρες της ελπίδας,τα σημάδια τα χαμένα
βρες μου στο φως της καταιγίδας
απ τα μελάνια μιας σελίδας
συρματοπλέγματα...
Κι εκεί...Ισως βρεις κι εμένα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-10-2014 |