Κόλλησα Δημιουργός: ΝΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κι άλλο ένα χαστούκι δώρο στην καρδιά μου
τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα μου
Κόλλησα και η θλίψη η καλύτερη μου
συντροφιά έχει γίνει στην συνείδηση μου
Κόλλησα
και κάνει κρύο Θεέ μου εδώ κάτω
Κόλλησα
και πως να πάω πες μου παρακάτω
Κόλλησα
κι η τρέλα με ανθρώπου χάδι μοιάζει
όταν μ' αγκαλιάζει
Μαχαιριές οι σκέψεις το μυαλό χαράζουν
λάθη κι αναμνήσεις το εξουσιάζουν
Κόλλησα κι η τρελά η επιλογή μου
το αύριο που θέλω να 'χει η ψυχή μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-10-2014 |