Ξαφνικά και εξαπίνης Δημιουργός: KANLIS GEORGIOS, Giorgos Kanlis ΟΙ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξαφνικά και εξαπίνης.
Ξαφνικά και εξαπίνης και εκ του συστάδην
και άνευ αποχρώντος λόγου
μύδρους εμπάθειας και μίσους εκσφενδονίζεις.
Λίθοι και πλίνθοι και κέραμοι
ατάκτως ερριμένα τα λόγια σου
και η εάλω ψυχή σου ευφραίνεται.
Αλήστου μνήμης οι πράξεις σου
και θύραθεν παιδεία ουκ έχεις.
Θου κύριε φυλακήν το στόματι μου...
Ες αύριον τα σπουδαία...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2014 |