Κι η Ποίηση ... Μαρία Νάντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χαλάει ο καιρός
κι εγώ , περιμένω
να ξανανθίσεις την Άνοιξη ...
Όνειρο ποθητό μου , στο πλάϊ
του Χειμώνα μου
εσύ παραστέκεσαι ...
Απέναντι από τα
παγωμένα μου χνώτα ,
αιωρούνται οι λέξεις
που ήθελα να σου γράψω ...
Θα κυλήσει γρήγορα
ο χρόνος ,
πρίν προλάβει
να μ`απαρνηθεί
και η σκέψη σου ,
το πρώτο τριαντάφυλλο ,
θα `χει ήδη τα πέταλά του ανοίξει
και θα γεμίσει ο κήπος μας
λουλούδια ολάνθιστα
και καταπράσινα δέντρα ...
Κι η Ποίηση , θα μοσχομυρίσει
και πάλι ,
μέσα απ`τα γράμματα
της δικής μας Αγάπης ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-10-2014 |