Ο φοβερός μου ρόλος ... Μαρία Νάντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Φοβερός μου ρόλος
έλαβε τέλος .
Τα λόγια που έπρεπε να πώ ,
ήταν εύκολα , απλά ,
χιλιοειπωμένα θα έλεγα ...
Τίποτα δεν θύμιζε πλέον
πως είχα κερδίσει
την θέση του καλύτερου
ηθοποιού ...
Ούτε και εκείνες
οι υπέροχες μάσκες ,
που συνήθιζα να αλλάζω
κάθε φορά
που ήθελα να σας ξεγελάσω ...
Ούτε τα χρώματα , τα ρούχα ,
τα ψεύτικα τιμαλφή ,
το φθηνό μακιγιάζ ...
Όλα όσα ως τώρα
έλαμπαν μέσα στα μάτια σας
και εσείς Θεό σας
με είχατε ...
Τώρα είμαι μονάχα
μια ξεθωριασμένη φιγούρα ,
στο ξεχασμένο σενάριο
της ζωής μου ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-10-2014 |