θάνατος αργός αυτός Δημιουργός: SDC-CHRISTOS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info διώξε με αλήθεια λέω
χάνομαι που καταρρέω
δεν υπάρχουνε στιγμές
να γυρίσουμε στο χθές
φεύγεις μένεις δεν αντέχω
να σε έχω να μην σέχω
βράδια μένω μοναχός
και πονάω δυστυχώς
θάνατος αργός αυτός
και γω ένας θνητός
χαμένος σε ένα αγαπώ
που ποτέ δεν θα βρω
νοιώθω νάμαι το παιχνίδι
το έχω καταλάβει ήδη
μα την αγάπη μου αυτή
την έχεις εκμεταλλευτεί
ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-10-2014 |