Ελπίδα θα ψάξω Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ελπίδα θα ψάξω
Το δρόμο διασχίζω
στη γη ξαποσταίνω
κοιτάω το φεγγάρι
ψηλά που γελά.
Του κάνω γκριμάτσα
μου κλείνει το μάτι
γελάω μαζί του
νιώθω καλά
Δεν βλέπω σκοτάδια
σκιές και αντάρες
μήτε φοβάμαι
πηγαίνω μπροστά.
Κοιτάω τ’ αστέρια,
ανοίγω τα χεριά
αυτά λαμπυρίζουν
μες στη ματιά
Ξανά δεν θα κλάψω
ελπίδα θα ψάξω
για να την αρπάξω
να ανέβω ξανά.
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2014 |