Ψάξε δίπλα σου και θα με βρείς Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό Σ/Κ σε ολους...............Ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε έχει πιάσει μιά πρεμούρα
και φοβάσαι μη σου φύγω
όμως μάτια μου να ξέρεις
πως κοντά σου εγώ θα μείνω.
Δεν μπορώ πια εγώ να ζήσω
δίχως εσένα στην ζωή μου
ζω υπάρχω κι αναπνέω
είσαι εσύ η απαντοχή μου.
Δεν μπορώ πιά να σκεφτώ
η ζωή μου θα είναι άδεια
είσαι εσύ ότι αγαπάω
και η συντροφιά στα βράδια.
Γι΄αυτό λοιπόν μη μου φοβάσαι
και μην μου ανησυχείς
όσο μ΄αγαπάς θα μ΄έχεις
ψάξε δίπλα σου και θα με βρεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2014 |