Ενασ Καθρεφτησ Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
Χωρίς εσένα η ζωή θολό τοπίο................
που όλο μαυρίζει και μου κρύβει τη χαρά.
Άδειο βαγόνι της καρδιάς μου το φορτίο...
και άδειο τρένο της ψυχής μου η μοναξιά.
Ένας καθρέφτης μέσα μου ,που όλο ραγίζει..
σπάει και παίρνει τη μορφή σου μακριά.
Ένας καθρέφτης που θολώνει και σκορπίζει..
στο άδειο μου σώμα τα ματωμένα του γυαλιά.
Βλέπω να φεύγεις και παγώνει η ματιά μου..
στ'άδειο σου βλέμμα δε μπορώ να κρατηθώ..
τρέχουν και πάλι σαν βροχή τα δάκρυά μου...
στάζουν και πέφτουν στης καρδιάς μου το κενό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2014 |