Μέσα στο Γυμνό Εκκλησιασμένο Κορμί σου Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Ένα εκλαμπρυνομένο ευδοξίας χάρης καλημέρισμα σε όλους ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και Έπεσε Ο Μελιχρός Άγγελος...
Άπο Τον Αθωοσύνης Ουρανό !
Και Ένιωσε Την Ολοτάτη Ηδονή...
Να Πλάθει Την Ζωοφορούσα Γυναίκα !
Στο Χρυσαυγές Χρώμα Όπου Ονειρεύτηκα...
Μέσα Στο Γυμνό Εκκλησιασμένο Κορμί σου !
Και Ρόδινη Βροχή Ως Ακύμαντος Άνεμος...
Αφέθηκε Σαν Ιριδισμένο Κρίνο Προσευχών !
Στον Κήπο Της Συγκυριαρχούντας Ψυχής Σου...
Και Μεμμακαρία Γέλασε Στα Ανέγγιχτα Χείλη Σου !
Στο Ανεξάντλητο Ανεξίκακο Αγέρωχο Αθάνατο Φιλί Σου...
Σαν έπλασε το δεσποσύνης ευτυχίας ευοιωνής σύμπαντο...
Στην γή του εμφιλοχωρημένου μυροβολιστού παραδείσου !
Σαν πανέμορφα τα δροσοσταλλάστα κύματα εστολίζανε...
Την περιβολεία ουρανών αρχαγγελλευοφόρα πνοή σου !
Σαν δόθηκες στο κατανυχτυωμένου λικνιστού βάσανο...
Που ντύνει η νυμφευουμένη αγροικουμένη φωνή σου !
Για να είσαι εσύ το μυσταγωγικού εκπορευομένου χαράς όνειρο...
Που σβήνω στο αγγελλιοφόρο αχράντων μυρωδιών κορμί σου !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2014 |