Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ Δημιουργός: Γεδεών, Γιάννης Μαυρόγιαννος Χαιρετώ όλη την όμορφη παρέα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ
Μέσα στους δρόμους τριγυρνώ και τους γνωστούς ρωτάω
Ποιος είδε ποιος αντίκρισε την κόρη π’ αγαπάω
Έφυγε έτσι βιαστικά χάθηκε μες τη νύχτα
Χωρίς να πει ούτε να γεια ούτε μια καληνύχτα.
Έφυγε δίχως να μου πει ποια είναι η αιτία
Μας πρόδωσε – μας χώρισε του κόσμου η κακία.
Κι’ εγώ στους δρόμους τριγυρνώ και τους γνωστούς ρωτάω
Αν είδε κάποιος να μου πει την κόρη π’ αγαπάω.
Πέστε μου που να βρίσκεται να πα να της μιλήσω
Και αν σε κάτι έφταιξα συγνώμη να ζητήσω
Έφυγε δίχως να μου πει ποια είναι η αιτία
Μας πρόδωσε – μας χώρισε του κόσμου η κακία.
Είναι τα μάτια μου υγρά κι’ ο πόνος μ’ αγκαλιάζει
Τ’ αστέρια σβήσανε το φως κι’ άρχισε να χαράζει
Έφυγε έτσι βιαστικά χάθηκε μες τη νύχτα
Χωρίς να πει ούτε να γεια ούτε μια καληνύχτα.
30-10-2014
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2014 |