Ήρθαν οι απαντήσεις Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοπουλια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθαν οι απαντήσεις
Ήρθαν οι απαντήσεις
κατάλαβα το λόγο
μένω μ’ αναμνήσεις
αναλλοίωτες στο χρόνο
Αφού η αγάπη χάθηκε
ταξίδεψε στο χρόνο
φύλλα σκόρπια έγινε
ο άνεμος την πήρε
Ο Ήλιος στα χείλη
επανέφερε το γέλιο
το δάκρυ στο μαντίλι
στέγνωσε τον πόνο
Τερματίστηκε το ψέμα
ξεκαθάρισε το πλάνο
επανήλθε η λογική
κατάλαβα ότι χάνω
Στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
4-11-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2014 |