Αβέρωφ Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟΥ
ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥ ΞΕΠΑΤΙΣΤΑ
-περάστε κύριοι !
-ωωωωω..είναι καταπληκτικό γιώτ!
-μόνο με 5000 ευρώπουλα και είναι δικό σας για μια βραδιά !
-και με μεγάλη βεράντα !
-έχετε πανταχόθεν θέα, αλλά και πολύ δροσιά !
-υπάρχει και τίποτα εξτρά?
-τους ναύτες για την ψυχαγωγία σας !
-αλήθεια για πείτε μου καπετάνιε …
-τι να σας πώ κύριε Ξεπατίστα μου?
-είναι για τα πυροτεχνήματα αυτές οι ταπωμένες σωλήνες πάνω απ τα κεφάλια μας?
-άμα θέλετε τις κάνουμε και για πυροτεχνήματα,αλλά…
-τι αλλά?
-θα ανέβει η τιμή, γιατί θα πρέπει ν ανέβουν και οι σωλήνες
-μα είναι τόσο δύσκολο ν ανέβουνε?
-εμ σχεδόν ένα αιώνα έχουνε ν ανέβουν, οι μηχανισμοί σκουριάσανε !
-όμως αυτά τα τεράστια μπουριά τί τα θέλετε?
-είναι για τις αναθυμιάσεις της μηχανής
-ώστε δεν είναι εξωλέμβιο?
-θα γίνει κι αυτό μην ανησυχείτε !
-κι από καμπίνες, για κάποιους που θέλουν να ξεκουραστούν?
-έχουμε αιώρες για κάτι τέτοιο !
-ακούς Μαριέττα μου,θα αιωρούμεθα !
-εγώ ήδη πετώ στα σύννεφα ματσωμένε μου !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2014 |