Το Μεγάλο Ψάρι Δημιουργός: keramos, Γιώργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΨΆΡΙ....
Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό
και το μικρό...μικρότερο!!!
Σιγά την είδηση, θα πεις, μα
κάτσε για λίγο να σκεφτείς...
Ποια είν` η κατηγορία σου
και ποιο το μέγεθός σου;
Πόσους μπορείς να φας εσύ
για να `βρεις το...καλό σου;
Ποιος είν` ο αγώνας σου
και ποια η αγωνία...
Μόνος μπορείς να παραβγείς
με τα τρανά θηρία;
Δε θα βρεις μόνος δύναμη
όσο γερός και να `σαι!
Πιάσε τα χέρια των πολλών
ποτέ να μη φοβάσαι!!!
ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΊΔΑΣ Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2014 |