Οταν Ο Θεος Του Κεραυνου Επιστρεψει ... Μαρια Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η καταιγίδα καταφθάνει
από ώρα σε ώρα ...
Στα κεφάλια μας
θα ξεσπάσει ,επάνω ,
όταν Ο Θεός του κεραυνού
επιστρέψει
στις πόλεις που μύρισαν
αίμα
και σαπισμένη συνείδηση ...
Άνθρωποι , Συρρικνώστε
την έπαρση ,
πίσω από φτιασιδωμένες ταπεινότητες
πάλι κρυφτείτε ...
Ίσως , να γλυτώσει ο χρόνος σας
και να συνεχίσετε να ξεγελάτε
τα λευκά τριαντάφυλλα ,
στις αυλές της παιδικής αθωότητας ...
***********
© Μαρία Π . Νάντη Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-11-2014 |