Όνειρα Χτίζω Στη Καρδιά Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΌΝΕΙΡΑ ΧΤΊΖΩ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΆ
Έλα μια νύχτα πλάι μου
σαν απαλή νοτιά
και πες μου ψιθυρίζοντας
ότι με αγαπάς
Ψυχούλα μου ζωούλα μου
πόσο με συνεπαίρνεις
όνειρα χτίζω στη καρδιά
έρωτα πως μου φέρνεις
Όλα τα νιώθω μαγικά
μες τη γλυκιά σου αύρα
ψυχούλα μου ζωούλα μου
έχω φωτιά και λαύρα
Έλα μια νύχτα δίπλα μου
να φέρεις τη χαρά
και με μια νότα της ψυχής
πες μου πως μ' αγαπάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2014 |